printHeader

Advies

Onder SEO advies vallen alle tips die eraan bijdragen dat jouw website hoog scoort in Google.

SEO Page Optimizer is een tool die tips geeft voor betere zoekmachineoptimalisatie. Pas het advies toe en je behaalt direct een hogere positie in de zoekresultaten. Ook als je geen expert zoekmachineoptimalisatie bent.

Probeer SEO Page Optimizer gratis uit.

Gedegen advies met SEO Page Optimizer

SEO Page Optimizer vergelijkt belangrijke onderdelen van goed scorende websites met jouw webpagina. Vervolgens geeft hij aan wat je moet aanpassen om net zo goed te worden.

Er wordt een breed scala aan webpaginaonderdelen geanalyseerd, waaronder de:

  • URL
  • paginatitel
  • keywords
  • meta-omschrijving
  • headers
  • bodytekst
  • links
  • alt-tekst

Zo werkt SEO Page Optimizer:

Allereerst geef jij het zoekwoord op waarvoor jij de webpagina wilt optimaliseren.

Vervolgens geef je de webpagina zelf op. Je selecteert de taal en het land waarvoor je de webtekst wilt verbeteren en het programma gaat voor je aan de slag.

De search engine optimization adviezen krijg je ineen uitgebreide rapportage. Daarin staat niet alleen wat er moet worden veranderd, maar ook hoe je dat aanpakt. Daarom is SEO Page Optimizer zeer geschikt voor mensen die niet zijn gespecialiseerd op zoekmachineoptimalisatie.

Registreer je en ontvang vandaag nog SEO advies. Je kunt direct beginnen.

 

Gratis SEO websiteanalyse + offerte

 

De voordelen:

  • Je krijgt 1 gratis analyse per dag. SEO Page Optimizer is dus voor iedereen beschikbaar!
  • Naast gedetailleerde informatie over het gebruik van je zoekwoord, biedt het programma je gerelateerde zoekwoorden. Dat zijn synoniemen die net als de keywords door Google meegenomen worden in de beoordeling van je pagina. Bovendien zorgt het gebruik van gerelateerde woorden ervoor dat het zoekwoord niet te vaak gebruikt wordt, en dat je tekst prettig leesbaar blijft.
  • SEO Page Optimizer verbetert je webpagina dus zowel voor Google als voor je menselijke gebruikers.
  • Doordat je gaat nadenken over zoekwoorden, ontwikkel je een groter inzicht in je doelgroepen. Je informatie wordt daardoor relevanter, waardoor je bezoekers tevredener zijn (en sneller te overtuigen zijn tot conversie!)
  • Ook de structuur van je website verbetert.
  • Je ziet snel het resultaat van je inspanningen.

SEO Page Optimizer wordt door een groot aantal mensen uit verschillende markten gebruikt en gewaardeerd. Lees de testimonials onder aan deze pagina.

Overtuigd? Ga direct aan de slag

Vrijblijvend een uitgebreider advies?

Ben jij op zoek naar gedegen SEO consultancy? Met onze SEO Page Optimizer tool ontvang je uitgebreide SEO tips.

SEO Page Optimizer is dé online tool voor iedereen die met enige regelmaat webpagina's wil optimaliseren voor de zoekmachines zoals Google.

Maar als je veel pagina's tegelijk onder handen wilt nemen, dan is het goed om er met iets meer afstand naar te kijken. Zodat je niet alleen de 'on-page'-zoekmachineoptimalisatie kan verbeteren, maar ook het grote plaatje in ogenschouw neemt.

Wil jij meerdere pagina's of een hele website optimaliseren voor Google? Neem dan contact met ons op. We voeren een gratis, vrijblijvende SEO Analysis voor je uit en sturen je een rapportage inclusief offerte. 

Neem contact op voor SEO advies.

Ontvang onze nieuwsbrieven

Zoekmachine optimalisatie is inmiddels een uitgebreid vakgebied, waarover wij nog veel meer kunnen vertellen. Dat doen we via onze nieuwsbrieven:

  • "De geheimen van Google ontrafelt" geeft informatie over SEO,
  • Maar als je eenmaal de bezoekers op je site hebt, wil je hen ook iets laten doen. Conversie heet dat. In onze nieuwsbrief "Meer klanten uit je website"lees je hier alles over.

We sturen onze nieuwsbrieven eenmaal per maand uit, dus we zullen je niet bombarderen met informatie. Bovendien zijn jouw gegevens volkomen veilig bij ons. Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrieven!

 

Of vraag gratis SEO advies voor je hele website aan!