printHeader

Website

Online succes: daar sturen we allemaal op aan. En dat doe je met website optimalisatie.

Website optimalisatie richt zich in essentie op de volgende 2 pijlers:

Zoekmachine optimalisatie voor je website houdt in dat je je website of webshop optimaal vindbaar maakt in Google. Maar ook dat de informatie op jouw website perfect aansluit bij de informatie die jouw bezoekers zoeken. Ten slotte houdt website optimalisatie in dat je bezoekers met gemak door jouw website kunnen navigeren: je site moet dus gebruiksvriendelijk zijn.

Optimaliseren op basis van conversie houdt in dat de bezoekers van jouw website doen wat jij wilt dat ze doen: een product of dienst aanschaffen, contact zoeken of een video kijken, bijvoorbeeld.

Wij zijn al 15 jaar actief op het gebied van internet marketing. Zodoende weten wij precies waar we op aan moeten sturen om van jouw website een succes te maken. Op basis van onze ervaringen geven wij je een aantal praktische tips voor de optimalisatie van jouw website of webshop.

 

Vraag nu een gratis site-analyse en offerte aan

 

Website optimalisatie aan de hand van SEO Page Optimizer: door je content te optimaliseren, scoor je hoger in Google

Een hoog scorende SEO weTool voor website verbeteringbsite is een website die goed communiceert met Google. Dat betekent onder meer dat zoekwoorden op essentiële plekken in de pagina staan.

Zoekwoorden? Ja, dat zijn de termen die Google-gebruikers intypen wanneer zij een online zoekopdracht geven. Wanneer jouw webpagina antwoord geeft op die zoekopdracht, en Google kan dat uit de opbouw van je website opmaken, dan zal hij jouw webpagina aan de gebruiker tonen.

Hoe hoger je in de zoekresultaten komt te staan, hoe groter de kans dat een Google-gebruiker doorklikt naar jouw website. Dit is dus een essentieel onderdeel van website optimalisatie: je genereert er meer traffic mee naar je website.

Dit klinkt heel technisch, maar dat valt mee. Uiteindelijk schrijf je nog steeds voor je menselijke klanten. Je moet zorgen dat je hún interessante informatie voorschotelt. Zo raken zij geïnteresseerd in je aanbod, converteren en komen terug voor een volgend bezoek. 

Zonder je menselijke publiek te storen, kan jij ook Google bedienen. Dat doe je met SEO Page Optimizer.

Website optimalisatie met SEO Page Optimizer werkt als volgt:

 1. Je geeft je webpagina op en typt in op welk zoekwoord jij gevonden wilt worden. Selecteer de regio en taal van je keuze.
 2. SEO Page Optimizer vergelijkt vervolgens jouw pagina met reeds goed scorende webpagina's en bekijkt waar jouw site afwijkt.
 3. Je ontvangt vervolgens een uitgebreid rapport. Daarin geeft SEO Page Optimizer gedetailleerde aanwijzingen voor de optimalisatie van jouw website.
 4. De resultaten van SEO Page Optimizer zijn direct zichtbaar in Google.

Website optimalisatie is eenvoudig met onze praktische tool. Ontdek het zelf. Je kunt SEO Page Optimizer elke dag 1 keer GRATIS gebruiken!

SEO Page Optimizer is een must-have voor iedereen die een hogere positie in de Google zoekmachine ambieert, want:

 • Door gebruik van deze tool is website optimalisatie eenvoudig te doen, ook als je geen expert bent.
 • SEO Page Optimizer dwingt je na te denken over goede zoekwoorden. Daardoor wordt jouw content relevanter voor je publiek.
 • De structuur van je website wordt beter. Dit heeft niet alleen gevolgen voor de vindbaarheid in Google, maar je menselijke bezoekers zullen deze gebruiksvriendelijkheid ook waarderen.
 • De tool geeft direct resultaat, zodat je al snel meer bezoek op je website mag verwelkomen.
 • Hij is te gebruiken voor meer dan 100 talen en even zoveel landen.
 • Je krijgt dagelijks 1 gratis analyse aangeboden.
 • Heb je meer analyses nodig, dan kan je die eenvoudig online bestellen.

Website optimalisatie is gratis met SEO Page Optimizer. Probeer het zelf uit. Je zult zien dat het verkeer vanuit de zoekmachine naar je site zal toenemen.

Verbeter de reputatie van jouw website. Dat doe je met behulp van onze slimme Keyboost-tool

Zoals we hierboven schreven, verbeter je de content van je website met SEO Page Optimizer. Als je de reputatie van je website wilt verbeteren, dan bieden wij je Keyboost aan.

Keyboost verbetert je linkprofiel. Daarmee bedoelen we: het aantal links van relevante websites naar de jouwe. Dit is belangrijk. Een link naar jouw website site ziet Google namelijk als een stem voor je website. Hoe meer links, hoe beter jouw reputatie. En Google beloont die reputatie met een hoge positie in de zoekresultaten.

Maar die links kunnen niet lukraak geplaatst worden. Ze moeten afkomstig zijn van relevante websites. Deze sites moeten zelf ook een goede reputatie hebben. Bovendien moeten de links geoptimaliseerd worden voor jouw zoekwoord.

Linkbuilding is niet moeilijk, maar het kost veel tijd. Als jij van linkbuilding niet je core business wilt maken, dan kan je Keyboost inzetten. Daarmee scoorje binnen enkele weken hoger in Google.

Probeer Keyboost gratis uit. Je zult zien dat deze vorm van website optimalisatie binnen 2 weken zorgt dat je hoger in de zoekresultaten van Google komt te staan.

Linkbuilding met behulp van Keyboost werkt als volgt:

 • We doen een online marktonderzoek voor jouw zoekwoord.
 • We brengen in kaart vanaf welke websites een link naar jouw website zou kunnen komen en zorgen dat die links er komen.
 • Zo optimaliseren wij jouw linkprofiel en binnen enkele weken sta jij er beter voor in de zoekmachines!
 • Keyboost zorgt voor de opbouw van een natuurlijk linkprofiel. Daardoor kom jelangdurig hoger in Google te staan en daarmee leidt je continue verkeer naar jouw website.
 • Keyboost geeft een hogere CTR dan Google Adwords. Dat betekent dat meer mensen zullen doorklikken naar je website. Bovendien is Keyboost goedkoper dan Adwords.

Overtuigd van het belang van linkbuilding voor jouw website? En overtuigd van de kracht van Keyboost? Probeer deze effectieve dienst dan gratis uit. Geef ons jouw website en het zoekwoord waarvoor je wilt optimaliseren aan ons door. Dan zorgen wij voor snelle website optimalisatie en hoge resultaten in de zoekmachine!

Een gratis test van Keyboost zorgt ervoor dat jij kan inschatten welke resultaten een investering in linkbuilding je zal opleveren.
Het stelt ons bovendien in staat om een offerte op maat voor je te maken, omdat wij met de gratis test kunnen bepalen hoeveel inspanning het kost om jouw website in Google te boosten.

Meldt je aan voor de gratis Keyboost-test. Je zult verstelt staan van de SEO resultaten en de hoge posities in de zoekmachine!

 

Website optimalisatie houdt ook verbetering van de gebruikservaring van je bezoekers in. Wij ondersteunen je daarbij met maatwerk.

Een paar woorden over de laatste SEO pijler: gebruiksvriendelijkheid. Hiermee bedoelen we dat de structuur van de website in orde moet zijn. De code moet 'schoon' zijn, de robots van Google moeten eenvoudig kunnen 'lezen' waar de site over gaat. Informatie moet eenvoudig te vinden zijn voor je menselijke bezoekers. Maar ook de snelheid van de site, de grootte van het lettertype en de veiligheid van online transacties behoren tot gebruiksvriendelijkheid.

Dat maakt dat wij niet zo maar een tool kunnen ontwikkelen waarmee we jouw website gebruiksvriendelijker kunnen maken. Site verbetering op dit vlak is altijd maatwerk.

Wil jij weten wat wij kunnen doen ter optimalisatie van de gebruikservaring van jouw website? Neem dan contact met ons op.

 

Conversie optimalisatie: als je jouw bezoekers hebt verwelkomt, wil je ze verleiden. Leer gratis hoe je je website optimaliseert, zodat je meer verkoopt!

Tot nu toe hebben wij de manieren beschreven waarop je veel bezoeker naar je website leidt. Maar doen die bezoekers vervolgens wat jij wilt dat ze doen? Bestellen ze een product, nemen ze een dienst af of schrijven ze zich in voor je nieuwsbrief?

Dit zijn allemaal vormen van conversie optimalisatie.Ook dit is een vak apart en wij kunnen er erg veel over vertellen. Dat doen we dan ook, en wel in onze nieuwsbrieven!

We bieden je 2 nieuwsbrieven aan waarin we veel van onze website optimalisatie expertise met je delen:

 • Meer klant uit uw website. Deze nieuwsbrief richt zich op praktische tips om je conversie te verbeteren.
 • De geheimen van Google ontrafeld. We hebben nog lang niet alles verteld over website optimalisatie voor Google. Meer makkelijk toepasbare tips ter verbetering van je SEO website lees je in deze nieuwsbrief.

Onze nieuwsbrieven versturen we maandelijks, dus we bombarderen je niet met informatie. Bovendien zijn jouw gegevens veilig bij ons: we delen ze met niemand en je kunt je altijd uitschrijven, via enkele muiskliks.

Wij geven onze informatie graag aan je door. Dat doen we niet alleen uit de goedheid van ons hart. Natuurlijk hopen we dat jij op deze manier vertrouwen in ons krijgt en ons zult inzetten als je professionele hulp nodig hebt met je internet marketing.

Zullen we samen jouw website optimalisatie aanpakken? Vraag dan een gratis analyse van jouw website aan.

Wij zijn enorm trots dat we als een van de beste internetbureaus in de markt worden gezien. We zien dit als een uiting van vertrouwen in de kwaliteit van ons werk en we zijn ervan overtuigd dat we ook jou kunnen helpen met je website optimalisatie. Zullen we samenwerken aan de ontwikkeling van een website die jouw omzet doet stijgen?

 

Vraag de gratis analyse + offerte aan!   
Testimonials

labougainville.com
5
In 2017 hebben we een gratis trial gehad en dit heeft ons een paar weken op de eerste pagina van Google gezet. Nu 2 jaar later staan we helaas weer op pagina 5 van google. De website is veel minder goed vindbaar merken we aan het aantal aanvragen die we de laatste tijd krijgen. Het zou dus erg welkom zijn om nog eens zo'n gratis boost te krijgen en een offerte.

strandstoelen.nl
5
Met de gratis trial is mijn pagina gestegen naar de eerste plek in Google! Super blij mee en ik ga ze zeker nog eens benaderen.
Fijn dat er een gratis boost word gegeven en dat je kunt kijken of het werkt voor je. Helaas staat mijn website www.zoetgastouderbureau.nl nog wel op pagina 3! Hopelijk kunnen we snel wat plaatsjes stijgen nog voor een betere vindbaarheid! 👍

gymjunkies.nl
5
Met de gratis trial is mijn pagina gestegen naar de eerste plek in Google! Super blij mee en ik ga ze zeker nog eens benaderen.

lift-express.nl
5
De Methode van keyboost werk erg snel, desondanks dat er een hoop mensen sceptisch zijn op internet over hun zijn. Als u twijfelt moet u maar eens de gratis trial proberen en zelf ervaren hoe snel het gaat.

caravankomfort.de
5
Key Boost van I-Power verricht uitstekend werk! ons opgegeven keyword is in een paar dagen opgeschoven van pagina 5 .......... naar pagina 1. Jawel je leest het goed,de Keyboost formule die gehanteerd wordt is extern toepasbaar, dus dit bedrijf behoeft in de eerste instantie niet in de beheerdersomgeving van onze website te zijn. Ons advies is probeer Keyboost gewoon vrijblijvend net als wij! Wij gaan in ieder geval zeker verder met deze kenners wat dat zijn het. ze verstaan hun vak.

penningvoorjehond.nl
5
Webshop is gestegen in Google! Doen wat je wat verwacht!

spiritandsports.com
5
Binnen een maand van positie 44 naar 14 met een van mijn keywoorden; op korte termijn werkt het in ieder geval! Benieuwd wat het nog meer gaat brengen in 2019.

effektri.com
5
Voor onze website hebben we een gratis keyword boost gedaan, het resultaat is geweldig. Niet alleen zijn we met ons belangrijkste keyword gestegen van de 8ste plek naar de 1ste plek in Google, ook is het terug te merken in de omzet via de website. Petje af voor hen, in het nieuwe jaar ga ik kijken voor een verdere samenwerking met hen!

taximomentje.nl
5
Ja daar kan ik kort over zijn!!! Geen grappen of sprookjes....Gewoon resultaat!🥊
Ik had mijn buik helemaal vol van alle internet marketeers die gouden bergen beloven voor een hoop geld totdat ik in contact kwam met iPower.. Zij hebben een keyword boost gedaan en het resultaat wat top! En dan bedoel ik topposities in Google. Dit is wat ik zocht en heb het in iPower gevonden. Een aanrader dus!

schippers-bouwconsult.nl
5
Zeer tevreden over de keyboard [= Keyboost - red]! Binnen enkele dagen van de top tien naar de top drie! Ga het zeker voortzetten.

vermeulenbvba.be
5
Ik was niet helemaal overtuigd bij het begin van Keyboost door IPower. Dankzij de kans die ze me gaven om een gratis test te doen steeg onze website van 43 naar 15 ! en dit volledig gratis. Op dit moment ben ik zeker overtuigd van hun diensten. Meer dan aan te bevelen !!!!

studiodevries.com
5
Ik ben helemaal tevreden over het resultaat van Keyboost van iPower. Van de 14e pagina naar pagina 1 van de Google zoekresultaten. Echt aan te bevelen, top!

mijnvoedselintolerantietest.nl
5
Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd sceptisch ben met dit soort zaken. Iedereen kan je tegenwoordig omhoog brengen in Google; weinigen is het gegeven ook daad bij het woord te voegen en bewijs te leveren. Meestal moeten er eerst enorme bedragen betaald worden voor allerlei onderzoeken maar een daadwerkelijke prestatie blijft heel vaak uit. Met de manier van werken 'eerst proberen' en daarna besluiten of de klant wel/ niet verder wil gaan is de angel uit het geheel gehaald. Als er in de proefperiode niet is gescoord dan ga je gewoon niet verder; is er wel gescoord dan kun je verder. Prima werkwijze en bij mij heeft het in ieder geval een vierde plaats opgeleverd. Nu is het aan mij een besluit te nemen en aan de slag te gaan. IPower heeft gedaan wat zij hebben beloofd en dat zie je niet veel!
Werd benaderd door iPOWER of ik interesse had ik een keywordboost. Mijn website klimcentrumalkmaar.nl werd meteen beter gevonden en bezocht. Omdat de boost in een periode viel waarin het resultaat moeilijk te meten is werd me nog een keer een boost aangeboden. Topservice.

speedtaxi.nl
5
Ik heb via Google keyboost gekend. Omdat er zo veel partijen zijn die van alles beloven dacht ik, ik ga het even uitproberen. Ik ben zeer verbaasd! Binnen paar weken tijd ben ik flink omhoog gegaan op zoekresultaten. ZIEN IS GELOVEN! Ik raad Keyboost aan iedereen aan!

maffiakartel.nl
5
Binnen enkele dagen heeft iPower er voor gezorgd dat we gestegen zijn bij Google meerdere bezoekers hebben gekregen echt top Thanks guys

campermotiv.be
5
Het werkt.
Kars Zijlstra
web-made-easy.nl
Ik ben enthousiast over iPower en de manier waarop ze een keyword weten te boosten. Mijn keyword steeg binnen 30 dagen van een top 30 positie naar een top 10 positie. Mensen die technisch zeer onderlegd zijn en je duidelijke handvaten weten te geven om mee verder te werken. Bovendien wordt er met je meegedacht, erg fijn.